Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Primewell Management Ltd ιδρύθηκε το 2012 στη Λευκωσία της Κύπρου. Σήμερα, διαθέτει κεντρικά γραφεία και αποθήκες στη Λευκωσία και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη τη Κύπρο. Στην Ελλάδα, η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Skywalk AE, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων στους τομείς των ταχυμεταφορών και logistics.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Primewell Management Ltd αποτελεί μια εταιρική οντότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και υπηρετούμε. Αναγνωρίζουμε ότι επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής και της τοπικής κοινωνίας.
Οφείλουμε και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.
Σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας: Τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, η Primewell Management Ltd εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας και επενδύει σε ένα νέο στόλο οχημάτων πόλης μικρού κυβισμού με μικρή κατανάλωση καυσίμων και  πολύ μικρές εκπομπές ρύπων.
Επίσης, η Primewell Management Ltd είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στη Κύπρο που επένδυσαν σε τεχνολογία LPG στα βαν της.


Μάιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031